GROOT DOOR DE JUISTE FOCUS

Kwaliteit, passie voor shisha’s en service met een glimlach staan bij ons voorop

Gevestigd aan de rand van het Bossche centrum zit Shisha Den Bosch. Een naam die gelijk staat aan kwaliteit, luxe, genieten en persoonlijke service. Een winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van shisha’s, waterpijpen, e-sigaretten. Wij helpen je graag verder, nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en denken met je mee, of je nu een beginnende damper of een doorgewinterde roker bent, wij zijn er voor jou. Dat is een voorbeeld van de service waar wij voor staan!

OFFLINE WINKEL

Je bent welkom in onze winkel, in Den Bosch, om onze producten te zien, vast te houden en voor antwoord op al je vragen onder het genot van een lekkere kop koffie, thee of fris. Er is ruime, kosteloze parkeergelegenheid zodat je op je gemak kunt rondkijken en kennis op kunt doen.

Natuurlijk zijn onze collecties ook online te koop, in onze webshop. Lekker thuis door het aanbod bladeren, vanuit je eigen luie stoel. En zodra je een bestelling plaatst, gaan wij er direct mee aan de gang zodat jij ‘m binnen enkele dagen in huis hebt!

E-SMOKE

In onze winkel in Den Bosch hebben we ook alles voor e-smoke. Electrische sigaretten, accessoires en verschillende liquids met een uitgebreide collectie aan verschillende smaken. Met en zonder nicotine.

Onze e-smoke collectie hebben we alleen in onze winkel. Kom je een keer langs? De koffie staat voor je klaar!

Openingstijden

MAANDAG – DONDERDAG

12:00 ~ 19.00

VRIJDAG

12:00 ~ 21.00

ZATERDAG

12:00 ~ 19.00

Contact en winkeladres

Columbusstraat 29, 5223RH Den Bosch

Er is ruime parkeergelegenheid bij onze winkel.

073 6100521

06 45771234

info@shishadenbosch.nl