GROOT DOOR DE JUISTE FOCUS

Kwaliteit, passie voor shisha’s en service met een glimlach staan bij ons voorop

Gevestigd aan de rand van het Bossche centrum zit Shisha Den Bosch. Een naam die gelijk staat aan kwaliteit, luxe, genieten en persoonlijke service. Een winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van shisha’s en waterpijpen. Wij helpen je graag verder, nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en denken met je mee, of je nu een beginnende damper of een doorgewinterde roker bent, wij zijn er voor jou. Dat is een voorbeeld van de service waar wij voor staan!

OFFLINE WINKEL

Je bent welkom in onze winkel, in Den Bosch, om onze producten te zien, vast te houden en voor antwoord op al je vragen onder het genot van een lekkere kop koffie, thee of fris. Er is ruime, kosteloze parkeergelegenheid zodat je op je gemak kunt rondkijken en kennis op kunt doen.

Natuurlijk zijn onze collecties ook online te koop, in onze webshop. Lekker thuis door het aanbod bladeren, vanuit je eigen luie stoel. En zodra je een bestelling plaatst, gaan wij er direct mee aan de gang zodat jij ‘m binnen enkele dagen in huis hebt!